Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden voor ChatGPT Nederlands

Deze Gebruiksvoorwaarden regelen het gebruik van de website chatgptnederlands.net (hierna “de website”, “onze website” of “de service” genoemd) en het gebruik van de ChatGPT Nederlands-tool.

Door de website te bezoeken en de ChatGPT Nederlands-tool te gebruiken, gaat u akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden. Als u niet akkoord gaat met een deel van deze voorwaarden, dient u de website niet te gebruiken.

 1. Gebruik van de Dienst a. U mag de ChatGPT Nederlands-tool gebruiken voor persoonlijke of zakelijke doeleinden die in overeenstemming zijn met de toepasselijke wetten en regelgeving. b. U bent verantwoordelijk voor uw gebruik van de tool en stemt ermee in om deze niet te gebruiken op een manier die schade kan toebrengen aan de website, andere gebruikers of derden.
 2. Intellectuele Eigendom a. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website en de ChatGPT Nederlands-tool blijven bij de eigenaar of de licentiegever. b. U mag geen inhoud van de website kopiëren, reproduceren, distribueren, of anderszins gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
 3. Gebruikersgedrag a. Het is niet toegestaan om de dienst te gebruiken voor illegale, aanstootgevende of onwettige doeleinden. b. U mag geen inhoud delen die in strijd is met de wet, inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten, of schadelijk is voor anderen.
 4. Privacybeleid a. Door het gebruik van de dienst gaat u akkoord met ons Privacybeleid, dat de manier regelt waarop wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en delen.
 5. Wijzigingen in de Voorwaarden a. We behouden ons het recht voor om deze Gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen. We zullen eventuele wijzigingen op deze pagina plaatsen en het is uw verantwoordelijkheid om deze regelmatig te controleren.
 6. Beëindiging a. We behouden ons het recht voor om uw toegang tot de dienst op elk moment en om welke reden dan ook te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.
 7. Contact a. Voor vragen of opmerkingen over deze Gebruiksvoorwaarden kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op de website.
  + Adres: Oudekennissteeg 3-B, 1012 EB Amsterdam, Nederland
  + Email: [email protected]
  + Telefoon: +(31)643 256 863

Door gebruik te maken van de ChatGPT Nederlands-tool op onze website stemt u in met deze Gebruiksvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt: 30.11.2023

BLOG

Yaara.ai – Uw vertrouwde metgezel in creatief schrijven

admin
28/01/2024

Creëer met Writer – Het unieke platform voor het maken van AI-inhoud

admin

Wordtune – Verbetering van de schrijfkwaliteit met kunstmatige intelligentie

admin

Virtual Ghost Writer – Inhoud maken met kunstmatige intelligentie

admin

Use Topic – Verbeter uw inhoud sneller

admin

Type Hero AI: uw oplossing voor het maken van auto-inhoud

admin